INGREDIENTS

VORES INGREDIENSER

FERMENTERET HONNING FRA SORTE BIER

FERMENTERET HONNING

FERMENTERET HONNING FRA SORTE BIER genopretter hudens naturlige mikroflora, med dens reparerende egenskaber, der styrker hudens naturlige beskyttelsesbarriere.

Læs mere

FERMENTERET GRANATÆBLE

FERMENTERET GRANATÆBLE EKSTRAKT har en stærk antioxidativ virkning og hjælper med at bevare hudens fasthed, ved at reducere nedbrydningen af ​​kollagen. Vores naturlige gæringsproces reducerer den molekylære størrelse, hvilket effektivt gør vores fermenterede granatæbleekstrakt i stand til at trænge ind i huden og levere næringsstoffer på et dybere hudlag.

Læs mere

HYDROLYSERET HYALURONSYRE

HYDROLYSERET HYALURONSYRE leverer essentiel fugt dybt ind i huden og fremmer sårheling, samtidig med at det har en opstrammende effekt. Med tre molekylvægte er den i stand til at levere fordele for huden på alle niveauer, hvilket forbedrer både overfladen og dybdegående fugt. Som en ekstra bonus fungerer vores hydrolyserede hyaluronsyre som postbiotika for huden.

Læs mere

ALOE VERA EKSTRAKT

ALOE VERA EKSTRAKT’s fugtgivende og anti-inflammatoriske egenskaber dulmer irritation for en glattere, blødere og afbalanceret hud.

Læs mere

KAKADUBLOMME

KAKADUBLOMME EKSTRAKT er verdens mest potente kilde til naturligt vitamin C. Kakadublomme ekstrakt tilfører huden glød og beskytter hudens teint, mens det stimulerer kollagenproduktionen. Denne superfrugts præbiotiske evner hjælper med at genoprette balancen i hudens mikrobiom,
reducerer tegn på følsomhed og ensarter hudtone og tekstur, for en synligt forbedret udstråling.

Læs mere

RØDE ALGER

RØDE ALGER beskytter mod forurening, ved at bevare hudens naturlige barrierefunktion, og reducerer synligt ​​porer for at optimere hudens tekstur og udstråling.

Læs mere

DAMASCENERROSE

DAMASCENERROSE ensarter hudtonen og beskytter cellerne mod påvirkningen af ​​miljøbelastning for en beroliget og opfrisket hud.

Læs mere

PROPOLIS EKSTRAKT

Propolis ekstrakt er rig på vitaminer og mineraler, og  besidder naturlige helende egenskaber, der hjælper til at berolige huden.

Læs mere

MORINGA FRØOLIE

MORINGA FRØOLIE's anti-pollution egenskaber og peptider afværger skadelige partikler, for at beskytte huden mod miljømæssige stressfaktorer.

Læs mere

ENGSKUM EKSTRAKT

Engskum ekstrakt nærer og fugter huden i dybden, og er et naturligt alternativ til syntetisk producerede ceramider.

SOLSIKKEFRØ OLIE

SOLSIKKEFRØ OLIE fugter teint og indeholder antioxidanter, for at afværge oxidativ stress, for glat og fugtet hud.

BURITI FRUGT OLIE

BURITI FRUGT OLIE er en rig og genopbyggende olie, med adskillige hud-gunstige næringsstoffer, herunder antioxidanter, beta-caroten, essentielle fedtsyrer og en cocktail af vitaminer.

ALPHA-GLUCAN OLIGOSACCHARIDER

ALPHA-GLUCAN OLIGOSACCHARIDER beskytter hudens mikrobiom og fremmer væksten af ​​gavnlige bakterier, med deres præbiotiske og antimikrobielle egenskaber.

MALVE SYLVESTRIS

MALVE SYLVESTRIS balancerer teint med beroligende næringsstoffer sammen med blid eksfoliering, hvilket bevarer essentiel fugt og plejer følsom hud.

BOGHVEDEFRØ EKSTRAKT

BOGHVEDEFRØ EKSTRAKT's omega 6 & 9 fedtsyrer styrker
og udglatter hudens overflade, mens de hjælper med at reducere hævelser og
mindsker træthedstegn.

HØRFRØ EKSTRAKT

HØRFRØ EKSTRAKT er en naturligt opstrammende ingrediens, som forynger og fugter hudens teint, for at afsløre en ungdommelig udstråling. Hudens strukturelle integritet understøttes, da glycosaminoglycaner (GAG'er)
stimuleres, hvilket støtter fugt i hudens væv, for fyldig og ungdommelig hud.

SHEA BUTTER

SHEA BUTTER fugter og blødgør teint med dets nærende egenskaber, der fremmer en mere modstandsdygtig og gennemfugtet hud.

Vil du vide mere?

KONTAKT
OS