DAMASCENERROSE

 

 

DAMASCENERROSE ENSARTER HUDTONEN OG BESKYTTER CELLER MOD PÅVIRKNINGEN AF MILJØ STRESS FOR EN BEROLIGET OG FORFRISKET HUD.

 

FORDELE +
Som en cellebeskyttende-ingrediens, beskytter damascenerrose mod de skadelige virkninger af oxidativt stress for en mere klar hud med frisk glød. Ved at hjælpe med at mindske melaninsyntesen mindskes forekomsten af mørke pletter og hyperpigmentering for en mere jævn hudtone. Damascenerrose lindrer yderligere irritation og afværger daglige miljøforureninger for en naturligt sund glød. 

VIDENSKABEN +
Damascenerrose har vist sig at beskytte hudceller mod de skadelige virkninger af frie radikaler. Dette ekstrakt afbøder yderligere miljøskader ved at hjælpe med at reducere melaninsyntese for at regulere melanocytoveraktivering under stress, hvilket resulterer i en ensartet hudtone. Ekstratet har en opfriskende virkning og giver huden en tydelig glød.

KILDEN +
Hos Kunkeei henter vi vores damascenerrose fra Isparta, Tyrkiet. Her håndplukker lokale familier fra 26 landsbyer de sarte kronblade, der er klar til udvinding.

 

.

 

.

 

 

.

 

.