MORINGA FRØOLIE


 

.

MORINGA FRØOLIES ANTI-POLLUTION EGENSKABER OG PEPTIDER REDUCERER SKADELIGE PARTIKLER FOR AT BESKYTTE HUDEN FRA MILJØSTRESS.


 

 

FORDELE +
Moringa frøekstrakt, som er et kraftcenter mod forurening, renser og beskytter huden mod daglige stressfaktorer. Peptider forfiner og forsvarer teint, da miljømæssige mikropartikler afbøjes for at tillade huden at "ånde". Ved at parre Moringa frøekstrakt med naturligt fremskaffet glycerin, trækkes essentiel fugt ind i huden for at efterlade din teint hydreret, strålende og klar til at møde dagen. 

VIDENSKABEN +
Vores Moringa frøekstrakt indeholder et mikroprotein, der består af 2 peptider, som giver en dobbeltvirkende effekt. Celler er beskyttet mod virkningerne af daglige forurenende stoffer, og skadelige mikropartikler elimineres. Denne unikke kombination både renser og bevarer teint og fjerner forurenende stoffer, der kan "kvæle" huden. 

KILDEN +
Vores Moringa frøekstrakt er opnået gennem en mild og naturlig ekstraktionsproces, som giver dette anti-forureningsekstrakt uden brug af et kemisk opløsningsmiddel.

 

.

 

.

 

 

.

 

.