FERMENTERET GRANATÆBLE

 FERMENTEREDE GRANATÆBLER HAR EN ANTIOXIDATIV EFFEKT OG HJÆLPER TIL AT BEHOLDE HUDENS INTEGRITET VED AT REDUCERE NEDBRYDELSEN AF KOLLAGEN.


 

Fordelene +
Fermenteret granatæble, en potent kilde til kraftige antioxidanter, fjerner frie radikaler for at forhindre enzyminaktivering, inflammation og DNA- og proteinskader. Med en lille molekylær størrelse er dette fermenterede frugtekstrakt i stand til effektivt at trænge ind i huden for at levere foryngende næringsstoffer og fordele på et dybere cellulært niveau. Ved at hjælpe med at beskytte mod de skadelige virkninger af UV-stråler, forurening og livsstilsfaktorer, understøtter fermenteret granatæbleekstrakt bevarelsen af hudens integritet. Desuden kan denne ingrediens hjælpe med at mindske nedbrydningen af kollagen- og elastinfibre og stimulerer kollagensyntesen for en fastere, mere ungdommelig teint.

Videnskaben +
Ved at fermentere vores granatæbleekstrakt er vi i stand til at tilføre vores produkter en ingrediens, der lettere kan trænge ind i epidermis og levere næringsstoffer dybt inde i hudens matrix. Vi fermenterer i henhold til koreansk traditionel fast fermentering, en proces, der reducerer molekylstørrelsen af de naturlige polymerer for forbedret hudafgivelse. Som et resultat er vores antioxidantrige fermenterede granatæbleekstrakt mere i stand til at hjælpe med at bekæmpe skader forårsaget af reaktive oxygenarter (ROS) og stimulere kollagensyntese og fibroblastproliferation.

Kilden +
Vi henter vores fermenterede granatæble fra frugten af samme navnebror. Ved at fermentere dette ekstrakt reducerer vi dets molekylære størrelse, så det mere effektivt trænger ind i huden.

 

.

.

 

 

.

 

.