PROPOLIS EKSTRAKT

 

PROPOLIS EKSTRAKT BESEIDER NATURLIGE HELANDENDE EGENSKABER, DER HJÆLPER TIL AT BERULLE KOMPLEKSIONER OG FORENE HUDTONEN.


 

FORDELE +
Rig på vitaminer og mineraler, propolisekstrakt lindrer hudirritation for en kølig, rolig og opsamlet teint. De har helbredende egenskaber, antioxidantfyldte polyfenoler beskytter cellerne mod miljøstress og hjælper med reparationsprocessen. B-vitaminer hjælper med at mindske pletter og forene tonen, med anti-inflammatoriske egenskaber, der reducerer forekomsten af rødme for en sund, harmonisk hud.

VIDENSKABEN +
Vi vælger at formulere med propolisekstrakt for dets overflod af hudforstærkende polyfenoler, inklusive flavonoider. Denne potente antioxidant demonstrerer naturlige helbredende egenskaber, bekæmper skader på huden og understøtter reparationsprocessen. Desuden indeholder propolisekstrakt calcium, magnesium, mangan, zink, kobber, jern, kobolt og selen sammen med vitaminerne B1, B2, B6 og E.

KILDEN +
Vores propolisekstrakt er et harpikslignende stof, der kombinerer træsaft og bivoks til en hudplejeingrediens, der er rig på over 300 forbindelser.

 

.

 

.

 

 

.

 

.