RØDALGEEKSTRAKT

 

RØDE ALGER EKSTRAKTER SKÆRMER MOD FORURENINGEN VED AT BEHOLDE HUDENS NATURLIGE BARRIEREFUNKTION OG REDUCERER SYNLIGT UDSEENDEET AF POER FOR FORBEDRET HUDUDTRÅLNING OG -TEKSTUR.


 

FORDELE +
Rødalgeekstrakt beskytter og understøtter dit naturlige forsvar med sin unikke hudforstærkende teknologi. Ved at skabe en ikke-komedogen barriere, der fungerer som en anden hud, afværges daglige stressfaktorer, irritanter og allergener, og essentiel hydrering bevares. Som et resultat heraf fremstår teint opløftet, porer ser synligt mindre ud, og huden forstærkes med en ubestridelig udstråling.


VIDENSKABEN +
En kombination af røde carrageenanalger og et ekstrakt fra den tornede peruvianske busk, Caesalpinia Spinosa, denne patenterede biopolymer styrker dit naturlige forsvar ved at skabe et beskyttende ikke-komedogent mesh over hudens overflade. Denne ikke-okklusive barriere beskytter mod de skadelige påvirkninger af forurenende stoffer, mens den tillader huden at "ånde", for en synligt løftet og lysnet teint.

KILDEN +
Vores rødalgeekstrakt er en unik patenteret biopolymer, der kombinerer Carrageenan rødalger, hentet fra Filippinernes varme vand, med den peruvianske tornede busk.

 

.

 

.

 

 

.

 

.