ABOUT US

HISTORIEN BAG

KUNKEEI

INSPIRERET AF NATUREN

Fascineret af blomsternes sarte, men ihærdige natur, opdagede vores forskerhold, hvordan de forskellige planter trives og tilpasser sig i modgang. Dette førte dem til den hypotese, at tilstedeværelsen af en bred vifte af gavnlige bakterier regulerer balancen mellem de forskellige mikroorganismer i blomsten, hvilket sikrer sundhed, struktur og overlevelse af plantecellens struktur. De opdagede, at disse gode bakterier ikke kun kom fra selve blomsterne, men også fra mikroorganismer, der stammer fra honningbier.

TIDSLØS HUDPLEJE

Kunkeei er et brand, der virkelig genkender og forstår hudens mikrobiom, og fokuserer på at frembringe den naturlige skønhed hos forbrugeren. I 2017 arbejdede vi med et erfarent hudplejelaboratorium i Paris på at skabe et regime til bedre at bevare og forbedre hudens naturlige økosystem ved at løse de ubalancer, der er årsagen til de fleste hudproblemer. I 2021, efter mange års forskning, udvikling og test, var Kunkeei® klar til at transformere teint. Ved at kombinere banebrydende videnskab med naturlige ingredienser fokuserer Kunkeei-serien på at genoprette ligevægten med kompromisløse naturlige formuleringer, hvilket giver dig mulighed for at føle dig godt tilpas i din egen hud.

FAMILIEN BAG KUNKEEI

Bag Kunkeei står danske New Nordic® - der gennem de sidste 33 år har udviklet og produceret kosttilskud, hår- og hudpleje til mere end 43 lande.
Kunkeei er den luksuriøse og eksklusive søster, som henvender sig til alle beauty-elskere, der sætter pris på effektive og naturlige ingredienser, der er udvalgt med omhu og gennem mange års forskning.