HYDROLYSERET HYALURONSYRE

 

HYDROLYSERET HYALURONSYRE leverer essentiel fugt dybt ind i huden og fremmer sårheling, samtidig med at det har en opstrammende effekt. Med tre molekylvægte er den i stand til at levere fordele for huden på alle niveauer, hvilket forbedrer både overfladen og dybdegående fugt. Som en ekstra bonus fungerer vores hydrolyserede hyaluronsyre som postbiotika for huden.


 

FORDELE +

Hydrolyseret hyaluronsyre (HHA), der er eftertragtet for sine hudfornyende resultater, leverer essentiel hydrering, mens den reducerer fugttab. Med 3 molekylvægte er vores HHA i stand til at levere fordele til huden på alle niveauer, hvilket forbedrer overflade og dyb hydrering. Hydrolyseret hyaluronsyre stimulerer og styrker hudens naturlige forsvarsevne, forbedrer elasticiteten og fremmer syntesen af kollagenfibre for en fastere, mere strålende hud.

 

VIDENSKABEN +

Vores hydrolyserede hyaluronsyre har 3 forskellige molekylvægte for at hjælpe med at levere essentiel næring til alle hduens lag. De største molekyler (100-300 kDa) genopbygger huden på overfladeniveau, understøtter hudens naturlige forsvarsevne og tilfører rigligt emd fugt. Mellemvægtige molekyler (20-50 kDa) stimulerer hudens naturlige produktion af hyaluronsyre, der giver en mere fyldig og fast hud. Til dyb hydrering trænger de mindste vægtmolekyler (5-20 kDa) ind i de nederste lag af huden og reparerer skader indefra og ud.

 

KILDEN +

Vores hydrolyserede hyaluronsyre fremstilles fra hvede og mælkesyrebakterier, hvilket gør den til en postbiotisk ingrediens, der fremmer en stærkere og sundere hud bærriere. Med 3 molekylevægte, er vores biokompatible HHA i stand til at trænge dybere ind i hudens lag.


 

.

 

.

 

 

.

 

.