ENGSKUM ESTOLIDER

 

MEADOWFOAM ESTOLIDES FORBEDRER UNGDOMLIGHED VED AT TÆTTE FUGT I HUDEN, STØTTE CELLEREGENERERING OG AFSKÆRMING MOD SKADER.


 

FORDELE +
Meadowfoam Estolides er et naturligt alternativ til syntetisk fremstillede ceramider, der nærer og fugter teint i dybden. Gennem reparation og genopfyldning af hudens naturlige barriere beskytter dette botaniske ekstrakt mod transepidermalt vandtab, bekæmper tørhed og irritation. Essentiel hydrering er låst ind, hvilket mindsker forekomsten af fine linjer for et glattere udseende. Yderligere antioxidante, anti-inflammatoriske og anti-irriterende egenskaber styrker huden for en roligere, sundere teint.

VIDENSKABEN +
Med et højt oxidativt stabilitetsindeks (OSI), vores Meadowfoam Estolides er naturligt stabile på grund af dets antioxidantegenskaber. Som en naturlig erstatning for syntetiske ceramider opfører vores Meadowfoam Estolider sig på samme måde, idet de trækker ind og bevarer væsentlig fugt.

KILDEN +
Vi vælger at formulere vores produkter med Estolides of Meadowfoam i stedet for Meadowfoam Seed Oil eller Meadowfoam Fatty Acid på grund af dets overlegne vandfastholdelsesegenskaber.

 

.

 

.

 

 

.

 

.