LINFRØEKSTRAKTHØRFRØEKSTRAKT FOREBYGGER NEDBRYDNING AF KOLLAGEN OG HYDRERER HUDEN, SOM LUKKER VÆSENTLIGE FUGT IND FOR EN FULDENDE OG LØFTENDE EFFEKT.


 

FORDELE +
En naturligt opstrammende ingrediens, linsefrø ekstrakt forynger og fugter teint for at afsløre en ungdommelig udstråling. Hudens strukturelle integritet understøttes, da glycosaminoglycaner (GAG'er) stimuleres, hvilket bibeholder hydreringen af hudvæv for et fyldigere udseende. Ydermere kan linsefrø ekstrakt reducere nedbrydningen af kollagen og trække væsentlig fugt ind i huden for en løftet og lysende teint.

VIDENSKABEN +
Vores linfrøekstrakts tredobbelte tilgang til hudforyngelse forbedrer teint via...
  • Hydrering. Oprensede polyholosider, som findes i vores ekstrakt, er i stand til at holde mindst 30 gange deres vægt i vand. Den molekylære struktur af disse polymerer "låser" effektivt fugt i huden, hvilket giver intens hydrering.
  • Stimulation. Linfrøekstrakt stimulerer yderligere GAG'erne, som igen understøtter vævshydrering og fylder huden.
  • Beskyttelse. Ved at danne en matrix bestående af kollagenfibre, GAG'er og proteoglycaner hjælper linfrøekstrakt med at forhindre nedbrydning af kollagen i huden, vedligeholde fasthed og levere en plumpende effekt.

KILDEN +
Dyrket i tørt klima har hørfrø tilpasset sig deres miljø ved at producere polyholosider, som er i stand til at opbevare store mængder vand. Hos Kunkeei henvender vi os til disse rensede polyholosider for at få et hørfrøekstrakt, der effektivt er i stand til at fugte og fange fugt i huden.

 

.

.

 

 

.

 

.